Fysio-Fitness

 

Het lichaam is gemaakt om te bewegen. Bij klachten aan het bewegingsapparaat is er vaak iets mis met de balans tussen de belastbaarheid van het lichaam en de hoeveelheid belasting die het lichaam werkelijk te verdragen krijgt. Het is dan zaak om deze disbalans te corrigeren. Daarbij kunnen oefeningen in onze oefenzaal een heel goed hulpmiddel, zo niet de oplossing zijn.
Het is dan uiteraard wel heel belangrijk dat de bewegingen correct (juiste houding, gewicht, snelheid) worden uitgevoerd. Goede begeleiding is dus essentieel.

 

Bij Robbie Huijnen Fysiotherapie maken wij gebruik van een zeer ruime oefenruimte om de belastbaarheid van uw lichaam te verbeteren en de sturing van uw spieren te optimaliseren. Dit valt onder de noemer Fysio-Fitness. U werkt dan in de oefenruimte onder begeleiding van een fysiotherapeut aan uw gezondheid. De indicatie voor Fysio-Fitness wordt bepaald door de behandelend therapeut en is onder andere afhankelijk van de aard van de klachten.

Robbie Huijnen Fysiotherapie | Molenstraat 123 | 5701 KB Helmond | Tel: 06 - 12 28 63 20 | E-mail: Fysiotherapie Robbie Huijnen