Fysiotherapie

 

Robbie Huijnen Fysiotherapie is al sinds jaar en dag een begrip in het centrum van Helmond. Al jaren lang zijn wij het vertrouwde adres voor fysiotherapie, fysio-fitness en revalidatie aan de Molenstraat in de binnenstad.

Robbie Huijnen Fysiotherapie is een ruime en goed geoutilleerde praktijk met diverse behandelruimtes en uitgebreide trainingsfaciliteiten.

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en reactiveren van patiƫnten met longklachten. Wij zijn dan ook aangesloten bij het regionale specialistennetwerk LongNet.

 

In de praktijk, waarin we een ruime oefenzaal tot onze beschikking hebben, werkt een team van zeer ervaren therapeuten die op een of meer gebieden gespecialiseerd zijn. Of klachten nu tijdens het werk of sporten zijn ontstaan, door een verkeerde beweging of een ongeval, ziekte of het ouder worden, bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundig advies, behandeling, begeleiding en revalidatie.

Robbie Huijnen Fysiotherapie | Molenstraat 123 | 5701 KB Helmond | Tel: 06 - 12 28 63 20 | E-mail: Fysiotherapie Robbie Huijnen