T. 06 - 12 28 63 20

Robbie Huijnen

Fysiotherapeut / Osteopaat

Al jaren werkzaam in zijn eigen praktijk, gevestigd aan de Molenstraat. Robbie is naast fysiotherapeut ook (sport)masseur, personal fitnesstrainer en afgestudeerd als osteopaat. Hij is ook een actief lid van LongNet, een organisatie die transmuraal richtlijnen uitstippelt voor de behandeling van COPD-patiënten.

E. robbie@therapiehelmond.nl

Manouk van Bussel

Oefentherapeut Cesar

Manouk is in 2015 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Het boeiendst aan haar vak vindt ze dat behandelingen worden afgestemd op de dagelijkse activiteiten van mensen. Als oefentherapeut Cesar kijk je naar het gehele beweeggedrag van mensen. Ieder mens is uniek, waardoor het elke keer een uitdaging is om een passend behandelplan af te stemmen op de persoon.

E. manouk@therapiehelmond.nl

T. 06 - 46 24 63 82

E. michelle@therapiehelmond.nl

Michelle Janssen is naast bewegingscoördinator/bewegingsagoog en sportmasseuse, ook fysiotherapeute en vanaf 2013 werkzaam bij ons in de praktijk. Ze heeft haar affiniteit liggen bij het behandelen van de ouder wordende mens. Dit heeft er toe geleid dat zij in 2017 haar Master afgerond heeft als fysiotherapeute in de geriatrie (ouderen).

Fysiotherapeute

Michelle Janssen

T. 06 - 18 28 01 76

Fysiotherapeute

Jacomijn Kok

Jacomijn is al meer dan 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Met een brede ervaring, enthousiasme en betrokkenheid zet ze zich in voor de patiënten binnen onze praktijk. Ze heeft affiniteit met fysio-fitness en psychosomatische fysiotherapie en heeft op dat gebied verschillende cursussen gevolgd.

E. jacomijn@therapiehelmond.nl

T. 06 - 47 02 70 65

Ergotherapeute / Fysiotherapeute

Loes is al enige jaren werkzaam als ergotherapeut en heeft ervaring in zowel het behandelen van volwassenen als kinderen. Daarnaast is zij ook fysiotherapeut. Loes is sinds 2014 werkzaam in de praktijk als ergotherapeut en fysiotherapeut.

Loes van Gemert

E. loes@therapiehelmond.nl

Alex van Gorp

Fysiotherapeut

Alex is sinds januari 2007 vaste medewerker in de praktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in schouder-aandoeningen. Naast fysiotherapeut is Alex ook sportmasseur.

T. 06 - 10 40 21 65

E. alex@therapiehelmond.nl

Robbie Huijnen Fysiotherapie, Ergotherapie & Cesartherapie | Molenstraat 123 | 5701 KB Helmond | Tel: +31 (0)6 - 12 28 63 20 | E-mail: Fysiotherapie Robbie Huijnen